4 comments on “Vakuutusten hinnat (jälleen kerran)

  1. Jännä, miten nuo vaihtelevat – aina kannattaa kilpailuttaa! Monelle If ollut edullisin, mutta sitten esimerkiksi tässä Sinun tapauksessasi se menee rajusti pitkäksi hinnoissaan! Meidän vanhassa Bemarissamme skaala oli (lv+osakasko) 280 – 980 euroa vuodessa. Kovin erilailla arvioivat nuo yhtiöt!

  2. Vierailuni Ifin asiakkaaksi jäi aika lyhyeksi. Huomasinkin tässä muutaman kk:n aikana että If suosii matka- ja custom motoristeja, kun taas sporttipyörät eivät ole heille mieleisiä (tai siis hinnoittelevat itsensä pihalle!)

  3. Pohjola kannattaa tsekata myös. Oma S1000RR oli siellä selvästi halvin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s