2 comments on “Moottoripyörällä Eurooppaan vaihtoehdot

  1. Meidän porukka päätyi tänä vuonna vuokrapyöriin, koska haluttiin optimoida 10 pv reissuun mahdollisimman vähän siirtymiä. Lennot Müncheniin ja sieltä vuokra-Hondat alle. Nyt yritämme miettiä miten hoitaa majoitukset eli etukäteisvaraus vai luottamus siihen, että vapaata tilaa neljälle löytyy helposti. Onko kokemuksia kumpi toimii kesä-heinäkuun vaihteessa?

  2. 4:lle uskoisin että majoitus löytyy melko helposti. Jos ei ensimmäisestä vastaantulevasta niin sitten toisesta tai kolmannesta. Suurin osa niistä porukoista mitä tiedän ovat olleet juuri 2-6h porukoita ja ne eivät ole ennakkovarauksia tehneet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s