3 comments on “2nd day of the jumping starters

  1. Samoilla kulmilla tuli ajeltua jokunen vuosi sitten. Valka/Valga kaksoikaupunki oli aika erikoinen kokemus. Eniten kuitenkin hämmästytti se kuinka paljon Neuvostoliiton aikaista infrastruktuuria oli jätetty ränsistymään erityisesti Viron ja Latvian rajan tuntumassa.

  2. Samoilla kulmilla tuli pyörittyä muutama vuosi sitten (http://kettulantalli.fi/reissut/2012-viro/). Valka/Valga kaksoikaupunki oli aika mielenkiintoinen paikka. Erityisesti mielenkiintoa tuolla päin herätti hylätyn, mutta käyttökelpoisen infrastruktuurin määrä. Ilmeisesti Neuvostoliiton aikaista ei vain haluta käyttää…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s