One comment on “Seksiopas naiselle vuodelta 1894

  1. Olisikohan samasta lähteestä nämäkin (Kotilääkäri v 1840)Kirjoitettu esim. Kusetintorvi,Ruumiin kiihottaminen pesemisellä ja kylpemisellä vahvistaa,Ihminen on määrätty toimintaan ja elättämään itseänsä otsansa hiessä.On kyllin varmaa,ettei mikään tee pikaisemmin ja varmimmin ruumista kipeäksi,kuin ylelliset mielenponnistukset.Hirveimmin kaikista turmelee terveyttä se karkea pahe jota sanotaan itsesaastutukseksi eli onaniaksi..Lopulta se saa näön heikoksi,ymmärrys tylsistyneeksi,jäsenet vapiseviksi,sairas tuntee alituiseen sointia ja suhinaa korvissa sekä vilua ja käyristystä selkärangassa,saapi puistutuksia,kaatumataudin jne ja lopettaa vihdoin kurjalla tavalla elämänsä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s