One comment on “Kuluttajansuojalaki 5. luku 20. pykälä

  1. Sananen minultakin,koska itse olen sattumalta asioinut saksalaisen postimyyntifirman kanssa ja tietenkin myös Kuluttajaviranomaisen+ Tietosuoja valtuutetun kanssa,koskien ky firmaa.Lopputulos oli etteivät samat pykälät koske näitä EU sisällä olevia firmoja??? Hesassa on joku Euroopan Kuluttaja asioita hoitava lafka,saisitkohan apua sieltä?Minä en enää välittänyt (jaksanut) ottaa sinne yhteyttä.Tämä siis ohje jonka itse sain.Terveisin mama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s